Bundesweit Rechtsanwalt Unterstützung bei Unfall und Behandlungsfehler.

Wij zorgen voor uw recht op een eerlijke schadevergoeding.

Indien u door een ongeval of een medische fout letsel heeft opgelopen, heeft u meestal recht op smartengeld en schadevergoeding. Schmerzensgeld ontvangt u voor uw immateriële schade; de geestelijke schade die u oploopt als gevolg van alles wat u meemaakt. Schadensersatz ontvangt u voor uw materiële en financiële schade; alle kosten die u moet maken en alle inkomsten die u verliest als gevolg van het ongeval of de medische fout.

Vrijwel altijd is een verzekeringsmaatschappij de tegenstander, en dat is meestal niet eenvoudig. Zij hebben er immers belang bij om zo min mogelijk en zo laat mogelijk te betalen. Zelfs bij duidelijke gevallen kan daardoor de erkenning van de aansprakelijkheid een lastige zaak zijn. Ook zullen zij de hoogte van de vergoeding zo laag mogelijk willen houden, en zullen ze in veel gevallen de betaling zo lang mogelijk uitstellen.

Dat is een belangrijke reden waarom u een ervaren en gespecialiseerde advocaat nodig heeft. De bij ons aangesloten advocaten zijn gespecialiseerd in Schadensersatzrecht & Schmerzensgeldrecht, Personenschadenrecht, Unfallrecht, Versicherungsrecht en in Medizinrecht en Arzthaftungsrecht. Zij hebben al vele duizenden slachtoffers geholpen hun recht te halen. Elke dag komen ze op voor de rechten van mensen die buiten hun schuld een letsel hebben opgelopen. Door een bedrijfsongeval, verkeersongeval, medische fout of door andere oorzaken, zoals een hondenbeet.

Onze advocaten hebben kantoren in heel Duitsland, waardoor u altijd contact heeft met een advocaat uit uw omgeving. Door hun bundesweite samenwerking en bundeling van ervaring en expertise kunnen ze gezamenlijk een vuist maken naar de verzekeringsmaatschappijen en bereiken ze snel resultaten voor de slachtoffers.

Heeft u letsel opgelopen door een ongeval of medische fout, en wilt u weten waar u aan toe bent?  Stel uw vraag op een van de invulformulieren op deze website en u krijgt binnen een werkdag advies van een ervaren advocaat op uw schadegebied. Dit advies kost u niets, en in veel gevallen geldt dat ook voor de ondersteuning die onze advocaten u kunnen geven. Stel uw vraag en u weet binnen 24 uur wat de kansen en hoogte van uw claim zijn.

Stel hier uw vraag

Rocket science?

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Cum sociis natoque sadfsadfas

Kosteloos advies van een ervaren Fachanwalt.

Uw letselschade is uniek. Onze ervaren letselschade advocaten kunnen u snel vertellen wat de hoogte en de kansen van uw schadeclaim zijn. Stel hieronder/hiernaast uw vraag en u ontvangt binnen een werkdag antwoord.

Checkit!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis

Green Power

Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Lorem ipsum dolor sit amet

Recycle that

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Cum sociis natoque sadfsadfas

Enfold is freakishly powerful and so damn easy to use, its probably the last theme you will ever buy