Levert uw marktbenadering niet het gewenste resultaat?

Heeft u het onrustige gevoel dat de marktbenadering van uw organisatie niet op orde is? Zo komen we vaak in gesprek. Al pratend merken we dat de organisatie heel veel te bieden heeft. Maar ook dat de boodschap veel krachtiger zou kunnen. We kijken dan van buiten naar binnen, vanuit onze ervaring met andere bedrijven. Zo ontstaan vaak verrassende inzichten. Een nieuwe doelgroep, nog onontgonnen potentieel. Dat resulteert altijd in een frisse en onderscheidende aanpak. Zodat het bedrijf met een heel nieuw elan klanten en omzet kan binnen halen. Als u dat onrustige gevoel heeft, stuur dan een bericht naar john@thebrandhouse.nl of bel John Niemeijer op 06 55 753 193. Dat verplicht u tot niets en levert u altijd een goed gesprek op over de marktbenadering van uw bedrijf.

drs. John Niemeijer studeerde Nederlandse Taal & Letterkunde, Massamedia, Audiovisuele Communicatie en Marketing. Hij was werkzaam als docent, inkoop- en marketing manager bij een supermarktketen en als commercieel directeur bij een medisch bedrijf.

Daarna richtte hij the Brandhouse op, waarmee hij vele bedrijven en instellingen een nieuw elan gaf in hun marktbenadering. Vanzelfsprekend heeft online marketing daarin een sterk groeiend aandeel.

Naast zijn advieswerk schrijft hij verhalen en verzorgt hij lezingen en trainingen over klantgericht ondernemen. Vanuit zijn ervaring heeft hij de overtuiging dat succes in ondernemen vooral ontstaat door het versterken van de klantgerichtheid.